Betaalmethoden

Betaalmethoden

Alle betalingsopties op onze website vinden volledig beveiligd plaats via onze financiële dienstverlener Mollie/Lightspeed Payments.

Wij bieden de volgende betalingsopties aan:

iDeal (Voor deze betaalmethode worden geen kosten gerekend)
iDEAL werkt direct samen met 10 grote banken in Nederland: ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en van Lanschot. Nadat u iDEAL hebt gekozen als betaalwijze wordt de eigen bank geselecteerd. De daadwerkelijke betaling vindt daarna plaats in de vertrouwde omgeving van de website van de bank. In deze omgeving staat de bank garant voor de veiligheid. Koper en verkoper zijn verzekerd van een transparante transactie, zonder verborgen kosten.

Klarna Pay Later (De kosten van deze betaalmethode zijn €0,99)
Klarna bepaalt op diverse manieren wat het te besteden bedrag mag zijn. Koop je voor het eerst iets via Klarna dan kan het te besteden bedrag lager liggen dan het product kost.

Veel gestelde vragen:

Waarom wordt mijn aankoop die ik achteraf wil betalen (via Klarna) niet goedgekeurd?

Klarna voert voor alle bestellingen een check uit.

Je kunt natuurlijk ook voor een andere betaalmethode kiezen, zoals iDEAL, PayPal en Visa of Mastercard.

Hoe kan ik in contact komen met Klarna?

Voor vragen over de achteraf betaling of een afgekeurde bestelling via Klarna, kun je contact opnemen met Klarna via 020-8082852 of de chat via klarna.nl/klantenservice. Klarna is van maandag t/m vrijdag van 8.00 uur tot 17.00 uur bereikbaar. Meer informatie vind je ook op www.klarna.nl.

Creditkaart (Voor deze betaalmethode worden geen kosten gerekend)
Creditcard is vrijwel de bekendste methode voor het ontvangen van betalingen met wereldwijde dekking. Dit is bij ons mogelijk via onder andere de bekende merken Mastercard, Maestro en Visa. Voor het ontvangen van creditcardbetalingen zijn hoge veiligheidseisen. Dit gaat volkomen beveiligd via onze betalingspartner Mollie, die volledig PCI DSS-compliant is.

in3
Komt een grote uitgave niet goed uit maar wil je geen schulden of extra kosten? Dan kies je voor in3. De enige gespreid betaalmethode zonder rente of lening en BKR registratie. Je betaalt gespreid in drie termijnen binnen 60 dagen.

Hoe werkt in3?

Stap 1

Stap 1

Kies & check

Kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet een supersnelle gegevenscontrole.

Stap 2

Stap 2

1e betaling & verzending

Je doet direct je eerste betaling en de bestelling wordt verzonden.

Stap 3

Stap 3

2e & 3e betaling

Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen doe je de derde betaling.

Bancontact / Mister Cash (Voor deze betaalmethode worden geen kosten gerekend)
Bancontact maakt gebruik van een fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening. De kaart kan zowel on- als offline worden gebruikt om mee te betalen. Betalingen via Bancontact zijn gegarandeerd en direct bevestigd. Bancontact is dé betaalmethode voor Belgische consumenten.

Belfius Direct (Voor deze betaalmethode worden geen kosten gerekend)
Als één van de grootste banken in België voorziet Belfius in een eigen betaaloplossing voor haar klanten. Belfius klanten kunnen op deze manier in hun vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten. De informatie zoals begunstigde, bedrag en omschrijving worden vooraf opgegeven wat de kans op mislukte transacties elimineert. Betalingen via Belfius Direct Net zijn gegarandeerd en de status is direct beschikbaar. Dit maakt de betaalmethode voor Belgische klanten een uitstekende manier om betalingen te doen.

KBC Online / CBC Online (Voor deze betaalmethode worden geen kosten gerekend)
De grote Belgische banken KBC en CBC voorzien in een eigen betaaloplosing voor hun klanten, de KBC- en CBC-Betaalknop. Klanten van beide banken kunnen op deze manier in hun vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten. Nadat de klant de betaalknop heeft geselecteerd kiest hij voor KBC of CBC en wordt doorgestuurd naar de online bankomgeving. De bank staat hier garant voor de veiligheid tijdens de betaling. Koper en verkoper zijn verzekerd van een transparante transactie, zonder verborgen kosten. Daarnaast kan de consument bedragen van € 50 tot € 1.250 tot twee maanden later betalen.

SOFORT (Voor deze betaalmethode worden geen kosten gerekend)
SOFORT Banking is een populaire betaalmethode in Duitsland en is in totaal in 9 landen beschikbaar. U kunt in de omgeving van SOFORT de persoonlijke bankgegevens invullen waarna de betaling wordt overgemaakt. Een apart SOFORT account is niet nodig. Uw bank verricht uiteindelijk de betaling. SOFORT is na creditcard de bekendste betaalmethode in Duitsland.

PayPal (De kosten van deze betaalmethode zijn €0,99)
Paypal is een betaalservice waarmee u online-aankopen snel en eenvoudig kunt betalen. U kunt betalingen doen via een bankoverschrijving, creditcard of het PayPal-saldo. Het enige wat u nodig hebt is een PayPal account. PayPal wordt tegenwoordig door meer dan 100 miljoen leden wereldwijd gebruikt.

Overboeking (Voor deze betaalmethode worden geen kosten gerekend)
Een overboeking is een handmatige overschrijving naar de bankrekening van Mollie. De consument dient naast ons rekeningnummer ook een betaalkenmerk op te geven. Na de overboeking duurt het gemiddeld 2 werkdagen totdat wij het geld op onze bankrekening hebben ontvangen. Pas wanneer wij het geld op onze rekening hebben wordt uw bestelling opgestuurd.

EPS (Voor deze betaalmethode worden geen kosten gerekend)
De Electronic Payment Standard (EPS) is een betaalmethode die door een aantal Oostenrijkse banken is ontwikkeld. Dit maakt EPS de belangrijkste betaalmethode voor bankoverboekingen in Oostenrijk en zeer populair bij Oostenrijkse klanten.

Giropay (Voor deze betaalmethode worden geen kosten gerekend)
Giropay is een populaire bankoverboeking betaalmethode in Duitsland. Het maakt gebruik van meer dan 1.500 Duitse banken, waardoor het een vertrouwde betaalmethode is onder Duitse klanten.

ING Home’Pay (Voor deze betaalmethode worden geen kosten gerekend)
Via ING Home’Pay kunnen Belgische klanten van de ING bank eenvoudig online betalen. Betalingen worden direct verwerkt en zijn gegarandeerd wanneer voldaan.