WOW Honden- en Kattenvoer

WOW Hondenvoer

 

WOW Hondenvoer & Kattenvoer

Met trots presenteren wij onze nieuwe productlijn: WOW hondenvoer! (Deze productlijn zal in de loop van mei 2023 online gezet worden). Een complete productlijn met alleen maar de beste ingrediënten voor jouw trouwe viervoeter. WOW hondenvoer biedt de hoogste kwaliteit, duurzame productie en regionale grondstoffen tegen een eerlijke prijs. Oprichtster Katharina Miklauz en haar team bewijzen sinds 2018 dat deze voordelen samenkomen in één blikje hondenvoer. Het resultaat is voer dat jouw hond energie geeft, goed vult en blij maakt.

“We maken geen geheim van onze werkwijze om hondenvoer met een WOW-effect te produceren. Integendeel, we vertellen graag waar we op letten, hoe we werken en wat we doen om ervoor te zorgen dat niet alleen de honden, maar ook het milieu er goed vanaf komen”, aldus Katharina Miklauz.

Het geheim van WOW hondenvoer zit hem in de natuurlijke en gezonde ingrediënten. Geen kunstmatige toevoegingen, suikers of smaakversterkers, maar enkel het goede dat de natuur ons biedt. Verse vlees, hoogwaardige slachtafval, gezonde oliën, smakelijke groenten en geen granen zorgen voor voeding die goed smaakt, aan de nutritionele behoeften van je huisdier voldoet en gemakkelijk verteert.

WOW hondenvoer wordt 100% geproduceerd en verpakt in Oostenrijk en bijna alle ingrediënten (de vislijnen komen uit Noorwegen) komen ook uit de regio. Op deze manier wordt er gezorgd voor consistente kwaliteit en worden de transportafstanden beperkt. Dit draagt bij aan onze duurzame filosofie, waarbij we niet alleen aan onze honden denken, maar ook aan de natuur waar we allemaal van houden. WOW gebruikt uitsluitend recyclebare blikken en gerecycled papier.

Het beste voer wordt nog beter als het ook tegen een eerlijke prijs wordt aangeboden. En dat is precies wat WOW hondenvoer doet als premium merk. Door slimme recepten en door alleen het noodzakelijke te gebruiken, zonder concessies te doen aan de kwaliteit, bieden we voer van de hoogste kwaliteit tegen een eerlijke prijs.

Dus als je op zoek bent naar voer dat jouw hond blij maakt, voedt en energie geeft, dan is WOW hondenvoer de perfecte keuze voor jou. Geen kunstmatige toevoegingen, alleen maar het beste van de natuur, geproduceerd op duurzame wijze en verkocht tegen een eerlijke prijs. Probeer het nu en laat jouw hond ook WOW zeggen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.hondenspullenkopen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 3578 reviews.