Sinds kort zijn wij trotse dealer van Innopet

Innopet logo

HondenSpullenKopen.nl trotse dealer van Innopet hondenbuggy’s en fietskarren!

Sinds kort zijn wij trotse dealer van Innopet hondenbuggy’s en fietskarren!

Sinds 1996 is Innopet actief in de branche en sinds 2007 ontwikkeld men alles met betrekking tot de mobiliteit van uw huisdier.
Wij hebben besloten om een breed assortiment hondenbuggy’s, trailers (fietskarren) en trolleys op te nemen in onze webshop.

Het Innopet-assortiment breidt regelmatig uit. Hieronder presenteren wij u de 3 meest populaire modellen van dit moment:

Waarom een hondenbuggy?

De meest voorkomende redenen om een hondenbuggy aan te schaffen:

– In de meeste gevallen wordt de hondenbuggy aangeschaft vanwege de leeftijd van de hond. Hierdoor is de hond zelf niet meer in staat om te lopen of is het gewoon erg lastig. In dit geval wil je als baasje toch het beste doen voor je hond en deze zo weinig mogelijk belasten, een lange wandeling is dan erg onprettig.

– In de stad kan het zowel voor jezelf als voor de hond onprettig zijn om hier samen door heen te lopen. Het drukke verkeer en de vele indrukken kunnen zorgen dat je hond ineens gekke dingen doet zoals bijvoorbeeld de weg op rennen. In dit geval kan een buggy ook zeer handig zijn.

– Kleine honden kunnen veel minder ver lopen dan de grotere honden. En als je zelf wel graag een stukje wil wandelen kan een (kleine) buggy uitkomst bieden.

– Als laatste voornaamste reden is er nog een gezondheidsprobleem. Het kan voorkomen dat de hond hersteld van een operatie, last heeft van het hart of artrose/gewrichtsproblemenheeft. Met de buggy kan de hond dan toch lekker naar buiten maar wordt deze niet overbelast.

Bij HondenSpullenKopen.nl mag men de buggy’s en fietskarren 30 dagen op zicht bestellen, niet goed is geld terug!

De waardering van www.hondenspullenkopen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 3155 reviews.