Over Ons

v.l.n.r. Aljantine (magazijnmedewerkster), Wilbert (klantenservice / contentbeheerder), Jacob (magazijnmedewerker), Annemarijn (allround medewerker), Pieter (Eigenaar)

 

Welkom op de over ons pagina van Hondenspullenkopen.nl (onderdeel van AnimalZ-Online.nl)!


W
ij zijn een online winkel die gespecialiseerd is in het verkopen van producten voor huisdieren. We begonnen ooit als een niche webshop voor specifiek hondenspullen. Maar omdat we in de loop van de tijd van terugkerende klanten steeds meer de vraag kregen of we ook producten voor overige huisdieren kunnen leveren, hebben we besloten om ons assortiment en expertise uit te breiden.
 
Hondenspullenkopen.nl is onze eerste webshop en staat nog steeds online. We zijn echter druk bezig om van alle niches een losse webshop op te zetten. De webshop Reptielenspullenkopen.nl is inmiddels al online! De overige niches vind je nog steeds in Hondenspullenkopen.nl.
 
We zijn er trots op dat we een breed assortiment aan producten voor huisdieren kunnen aanbieden. Onze missie is om de beste kwaliteit producten tegen de beste prijs te leveren. We streven ernaar om onze klanten tevreden te stellen met onze producten en uitstekende service. Het cijfer wat onze klanten ons gemiddeld geven, een 9.1 over +/- 2900 beoordelingen is iets waar we heel trots op zijn. Onze beoordelingen worden verzameld via het platform van stichting WebWinkelKeur.
 
Als je vragen hebt over onze producten of service, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je te helpen.
 
Voor degenen die het leuk vinden… Een klein inkijkje in ons mooie bedrijf 😊
 

Collage AnimalZ-Online