Meest gestelde vragen

Klantenservice

Bezoek op afspraak is mogelijk, pin aanwezig!

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurd waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constantering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar [email protected]. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Het herroepings-/ retourformulier vind u hier

op maandag t/m vrijdag voor 17:00 uur besteld, dan wordt jouw bestelling direct verzonden. Klik hier voor meer informatie. 

Ja, wij hebben een webwinkelkeurmerk!

Wij maken gebruik van 

  • PostNL
  • DPD
  • Red je pakketje

Geen antwoord op uw vraag?

Bent u nog niet geholpen neem dan contact op met onze klantenservice