Nieuw! Achteraf betalen via Klarna Pay Later

Klarna Pay Later

Nieuw bij HondenSpullenKopen.nl, achteraf betalen!

Veel klanten gaven aan dat een extra mogelijkheid om achteraf te kunnen betalen gewenst is. Daarom is deze week achteraf betalen via Klarna ge├»ntroduceerd. Het grote voordeel daarvan; eerst je bestelling ontvangen, dan pas betalen!

Wanneer je als klant kiest voor achteraf betalen, wordt de bestelling gelijk verzonden. Via Klarna ontvang je dan per e-mail de factuur. Deze dient binnen 14 dagen betaald te worden aan Klarna. In die e-mail zit een handige link, waarmee je de factuur gelijk via iDEAL kan voldoen. Betaal je liever via een normale bankoverschrijving? Dit is ook geen probleem.

Veel gestelde vragen:

Klarna bepaalt op diverse manieren wat het te besteden bedrag mag zijn. Koop je voor het eerst iets via Klarna dan kan het te besteden bedrag lager liggen dan het product kost.

Waarom wordt mijn aankoop die ik achteraf wil betalen (via Klarna) niet goedgekeurd?

Klarna voert voor alle bestellingen een check uit.

Je kunt natuurlijk ook voor een andere betaalmethode kiezen, zoals iDEAL, PayPal en Visa of Mastercard.

Hoe kan ik in contact komen met Klarna?

Voor vragen over de achteraf betaling of een afgekeurde bestelling via Klarna, kun je contact opnemen met Klarna via 020-8082852 of de chat via klarna.nl/klantenservice. Klarna is van maandag t/m vrijdag van 8.00 uur tot 17.00 uur bereikbaar. Meer informatie vind je ook op www.klarna.nl.

De waardering van www.hondenspullenkopen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 3895 reviews.