Waarom Honden Soms Gras en Poep Eten

Waarom-Honden-Soms-Gras-en-Poep-Eten

Het Mysterie van Gras en Poep Eten bij Honden

Veel hondeneigenaren staan voor een raadsel wanneer hun trouwe viervoeter zich te goed doet aan gras of zelfs poep. Dit gedrag kan meerdere oorzaken hebben. Het kan variëren van eenvoudige verveling tot een tekort aan voedingsstoffen, of zelfs spijsverteringsproblemen.

Biofood 3-in-1 Hondenkoekjes: Een Smakelijke Oplossing

Gelukkig biedt Hondenspullenkopen.nl een smakelijke en effectieve oplossing met de Biofood 3-in-1 Hondenkoekjes in twee varianten – met Cranberry en Kruiden. Deze koekjes zijn speciaal ontworpen voor honden die worstelen met (te) dunne ontlasting of de neiging hebben om ontlasting of gras te eten.

De Voordelen van Biofood 3-in-1 Hondenkoekjes

 1. Absorptie van Toxines: Dankzij het kaoliniet in de koekjes worden toxines en belastende stoffen in het verteringskanaal geabsorbeerd en gebonden.
 2. Ondersteuning van het Spijsverteringsstelsel: Een mix van kruiden, waaronder weegbree en salie, ondersteunt het slijmvlies van het spijsverteringsstelsel. Dit draagt bij aan een gezondere spijsvertering.
 3. Bevordering van Goede Darmflora: De aanwezige vezels, zoals gerst rijk aan bèta-glucanen, ondersteunen de groei van goede darmbacteriën.
 4. Verrijkt met Cranberry en Kruiden: Cranberry variant ondersteunt de blaas en urinewegen, terwijl de kruidenvariant extra mineralen en vezels biedt.
 5. Tegengaan van Coprofagie (Poep Eten): De kaoliniet in de koekjes maakt de ontlasting minder aantrekkelijk voor de hond om te eten.
 6. Algehele Gezondheidsvoordelen: Naast het ondersteunen van een normale stoelgang, bieden de koekjes ook voordelen zoals het ondersteunen van tanden, nagels, botten, zenuw- en spierfuncties.

Hoe Werken Deze Koekjes?

De koekjes werken door een combinatie van natuurlijke ingrediënten die samenwerken om de spijsvertering en algemene gezondheid van jouw hond te ondersteunen. Ze helpen bij het dikker maken van de ontlasting, bieden ondersteuning bij voerveranderingen of bij voeding die niet goed verteerbaar is, en adresseren eetafwijkend gedrag zoals gras en poep eten.

Tips voor Hondeneigenaren

Naast het geven van deze koekjes, zijn er nog andere tips die kunnen helpen bij het aanpakken van dit probleem:

 • Zorg voor een uitgebalanceerd dieet.
 • Houd je hond aangelijnd in gebieden met veel ontlasting.
 • Verbeter het gehoorzaamheidsniveau van uw hond door training.
 • Zorg voor voldoende afleiding en activiteiten.
 • Houd de leefomgeving van je hond schoon en vrij van ontlasting.

Conclusie

Met de Biofood 3-in-1 Hondenkoekjes Cranberry en Kruiden biedt Hondenspullenkopen.nl een smakelijke en gezonde oplossing voor honden die last hebben van ongewenst eetgedrag zoals het eten van gras en poep. Deze koekjes zijn niet alleen een traktatie voor je hond, maar ook een stap naar een gezonder en gelukkiger leven voor jouw trouwe viervoeter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

De waardering van www.hondenspullenkopen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 3932 reviews.